Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020


Συνεχίζονται καθημερινά οι απολυμάνσεις δημόσιων χώρων από ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Μαρτίου, δύο ειδικά οχήματα ψέκασαν χώρους που παρουσιάζουν υψηλή επισκεψιμότητα και χώρους κοινού ενδιαφέροντος, όπως πλατείες, πολυσύχναστους δρόμους, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.

Κατόπιν εντολής του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη γίνοναι συντονισμένες προσπάθειες προληπτικής απολύμανσης δημόσιων πολυσύχναστων χώρων", δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μούλελης, καλώντας παράλληλα όλους τους πολίτες να συνεργαστούν και να σεβαστούν τα μέτρα που ανακοινώνονται καθημερινά.
Παρών στις σημερινές απολυμάνσεις ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Κιοσές.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές έστειλε μήνυμα προς όλους να περιορίσουν τις περιττές μετακινήσεις και να μείνουν στα σπίτια ώστε να βοηθήσουν στον περιορισμό της διάδοσης του ιου.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.