Σε μια συμβολική πράξη υποστήριξης και ευγνωμοσύνης προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας προέβει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός "ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551" Ορεινά Φρούτα.


Σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551 προσέφερε 300 ατομικές συσκευασίες αποξηραμένων ροδάκινων σε μορφή σνακ ενώ θα παραδώσει άλλες 50 στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου.

Την προσφορά παρέλαβε ο ίδιος ο Δ/κτης του Γ.Ν. Φλώρινας Χρήστος Παπούλκας από τον Αντιπρόεδρο ΑΣ ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551 Σάββα Κουρτπαρασίδη ευχαριστώντας τον για την κίνηση αυτή τονίζοντας πως τέτοιες κινήσεις εύχεται να βρουν μιμητές.



Αξίζει να σημειωθεί πως συμπαραστάτης στην πράξη αυτή ήταν το Επιμελητήριο Φλώρινας και ο πρόεδρος του Σάββας Σαπαλίδης ο οποίος ήταν παρών κατά την παράδοση.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551 προχώρησε επίσης και σε μια σημαντική πρόταση προς τον Δήμο Φλώρινας ,την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας και οπού αλλού χρειαστεί να παραχωρηθούν τα ψεκαστικά συστήματα του συλλόγου για απολύμανση μεγάλων εξωτερικών χώρων(πλατείες,δρόμους) αν ζητηθεί.


Δείτε παρακάτω βίντεο και φώτο