Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020


Αποτελέσματα Διαγωνισμού Φωτογραφίας

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ» πραγματοποιεί Σχέδιο Δράσης σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», με τίτλο:

Έκθεση φωτογραφίας με έργα μαθητών των Λυκείων της Φλώρινας με θέμα «Η πόλη μου μέσα από τα μάτια μου».

Λόγω των περιοριστικών µέτρων που ελήφθησαν για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη Έκθεση Φωτογραφίας στην αίθουσα του Φιλοεκπαιδευτικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», με την ελπίδα να πραγματοποιηθεί μελλοντικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Όμως για να ολοκληρωθεί το Σχέδιο Δράσης του σχολείου, αποφασίστηκε να οργανωθεί Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας, με τη συνεργασία του κ. Παπαχαρίση Σπύρου, Εκπαιδευτικού ΠΕ82–Μηχανολόγου,του ΚΕΣΥ Φλώρινας, Υπεύθυνο Τμήματος Πινακοθήκης Φλωρινωτών Ζωγράφων.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τις φωτογραφίες των μαθητών των Λυκείων της πόλης μας, που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας

http://www.1epal-florinas.gr/photogallery

Η Επιτροπή Αξιολόγησης των φωτογραφιών είναι:
  • 1. Ο κ. Συμεών Κώτσου, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπ/σης, Υπεύθυνος του Τμήματος Φωτογραφίας του Φιλοεκπαιδευτικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», Καθηγητής Φωτογραφίας – Κριτικός Εικόνας.
  • 2. Ο κ. Δημήτρης Δούκας, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπ/σης
Οι 3 φωτογραφίες που βραβεύθηκαν είναι των μαθητών:
  • 1η Βασιλικής Καπουλίτσα 1ο ΓΕΛ Φλώρινας
  • 2η Δημήτρη Ρούφου 2ο ΓΕΛ Φλώρινας
  • 3η Όλγας Δεσποτάκη 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας
Συγχαρητήρια στους νικητές, η βράβευση των οποίων θα γίνει όταν επαναλειτουργήσουν τα σχολεία. Σε όλους τους μαθητές θα δοθεί έπαινος συμμετοχής.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας 
 Μακατσώρη Αγγελική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.