Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γιώργος επισημαίνει με έγγραφο του στον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκη Κωνσταντίνο, ότι ο κλάδος των τεχνικών και κατασκευαστικών επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες αποκλειστικά στην ΔΕΗ Α.Ε. υφίσταται μεγάλο οικονομικό πλήγμα, λόγω της μείωσης των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ Α.Ε εξαιτίας της απολιγνιτοποίησης αλλά και της επιπρόσθετης γενικότερης ύφεσης λόγω κορωνοϊού και της αναστολής της κατασκευαστικής δραστηριότητας της Μονάδας 5.

Ο κ. Κασαπίδης, τονίζει τέλος στον Υπουργό, ότι η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αυτών θα είναι σημαντικός παράγοντας στην προσπάθεια ανόρθωσης της εθνικής μας οικονομίας, γι’ αυτό και θα πρέπει να επισπευστεί η καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 7 μηνών από τη ΔΕΗ Α.Ε. προς τις επιχειρήσεις αυτές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.