Τρίτη, 28 Απριλίου 2020


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και ο Διευθυντής κ. Παύλος Ιωάννου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο Δήμο Φλώρινας και συγκεκριμένα στοn Δήμαρχο κ. Βασίλη Γιαννάκη για την άμεση ανταπόκριση και ευαισθησία που επέδειξε προσφέροντας 45 tablets στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας.

Τα tabletsαυτά διατίθενται από την Δ.Δ.Ε Φλώρινας στις 18 σχολικές μονάδες του Δήμου μέσω των Διευθυντών με κριτήριο τη διάθεση τουλάχιστον ενός tablets σε κάθε Σχολική μονάδα και ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών έως 5 συσκευές, προκειμένου να καλύψουν τις έκτακτες ανάγκες της τηλεδιδασκαλίας.

Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε η πρωτοβουλία αυτή είναι αξιέπαινη και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αγαστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την εκπαιδευτική κοινότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.