Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020


Ο Α Ν Τ Ι Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ 

Έχοντας υπ’ όψη :
 Κανονισμός (ΕΟΚ ευρατομ) αριθ. 1182/71 της 3ης Ιουνίου 1971.
 Άρθρο 30N. 4497/2017
Ωράριο λειτουργίας λαϊκών αγορών - Αναλογία διατιθέμενων προϊόντων ανά είδος Οι λαϊκές αγορές λειτουργούν από Δευτέρα έως Σαββάτο εκτός των επίσημων εθνικών ή τοπικών αργιών. Το ωράριο λειτουργίας καθορίζεται με αποφάσεις του φορέα λειτουργίας που δημοσιοποιούνται και αναρτώνται στο διαδικτυακό του τόπο. Σε περίπτωση που η ημέρα λειτουργίας μίας λαϊκής αγοράς είναι εθνική ή τοπική αργία, μπορεί να μεταφερθεί έκτακτα η ημέρα λειτουργίας της με τη σύμφωνη γνώμη της οικείας επιτροπής λαϊκών αγορών και του οικείου δήμου.

 Το γεγονός ότι αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάςσυμπίπτει με την ημέρα διενέργειας της λαϊκήςαγοράς Τ.Κ. Μελίτης του Δήμου Φλώρινας,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 

Τη μεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράςΤ.Κ. Μελίτης του Δήμου Φλώρινας λόγω της αργίας της Εργατικής Πρωτομαγιάς , από την ημέρα Παρασκευή στην προηγούμενη εργάσιμη ημέρα Πέμπτη 30-04-2020 μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα.

- Ο ΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - 
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.