Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Αμυνταίου με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης λόγο του Covid-19, σε συνδυασμό με την δημόσια υγιεινή, συνεχίζει να λαμβάνει και να εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα και προτεινόμενα μέτρα προστασίας

Στο πλαίσιο αυτό και ειδικότερα για λόγους δημόσιας υγιεινής, πραγματοποιείται το πλύσιμο και η απολύμανση των κάδων περισυλλογής απορριμμάτων. Η διαδικασία εξελίσσεται με την συμβολή και τις πολύτιμες συμβουλές των ειδικών της ΔΙΑΔΥΜΑ.

Τονίζεται δε, ότι για την απολύμανση και την πλύση των κάδων, χρησιμοποιήθηκαν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα και καθ' υπόδειξίν του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τις ανωτέρω ενέργειες είναι ο Αντιδήμαρχος Γεώργου Τρύφωνας ( τηλέφωνο επικοινωνίας 2386024144 ).

Γραφείο Τύπου 
Δημάρχου Αμυνταίου
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.