Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020


Η Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε, έχοντας καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας, το επίμαχο διάστημα που η χώρα χτυπήθηκε από την απίστευτη οικονομική, εργασιακή και κοινωνική κρίση, είναι στη δυσάρεστη θέση, σήμερα που η χώρα δίνει μάχη εν μέσω υγειονομικής κρίσης να σταθεί ξανά στα πόδια της και να επανεκκινήσει την οικονομία, να προχωρήσει σε διακοπή του συνόλου των εργασιών της, μετά από επιστολή της Λιγνιτικής Μελίτης Μονοπρόσωπη Α.Ε. για διακοπή παραδόσεων λιγνίτη στον ΑΗΣ Μελίτης από το ορυχείο Αχλάδας για δύο μήνες, ασχέτως με όσα συμβατικά είχαν προβλεφθεί και συμφωνηθεί στις 31/03/2020.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και συνεργαζόμενους εργολάβους της εταιρείας μας να κάνουν υπομονή και τους διαβεβαιώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η εταιρεία μας για άλλη μια φορά θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να αποτρέψει αυτήν την κατάσταση.

Σε αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε την αρωγή όλων των φορέων της πόλης ώστε στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται, η Φλώρινα να σταματήσει να είναι ουραγός στα κρίσιμα ενεργειακά ζητήματα των καιρών μας και να αποκτήσει επιτέλους το ρόλο, τη σημασία και τη θέση που της αναλογεί στον ενεργειακό χάρτη της χώρας.

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.