Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020Είναι πλέον γεγονός το νέο site του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας στο διαδίκτυο.
Μπορείτε να ενημερώνεστε, να επικοινωνείτε μαζί μας, να μαθαίνετε τα ορειβατικά νέα και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούμε, καθώς και να γίνετε μέλη του συλλόγου.

Επίσης θα βρίσκετε πληροφορίες για όλες τις εκδρομές, τις ορειβατικές πορείες καθώς και για το νεοσύστατο πρόγραμμα του συλλόγου ‘’ Περπατώντας και Αναζητώντας ‘’ , που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και θα αφορά περιπάτους μικρής διάρκειας και ήπιας δυσκολίας στο περιαστικό δάσος και τα μονοπάτια της Φλώρινας , στους οποίους θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Θα μπορείτε επίσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δείτε και να κάνετε κράτηση στα ανακαινισμένα καταφύγια του Φ.Ο.Ο.Φ. στο Παλιοχώρι και στην Κοσάγια.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κύριο Παπαχαρίση Σπύρο για την επιμέλεια της ιστοσελίδας και την συνεχή ενημέρωσή της καθώς και την κυρία Ρούφα Φαίη για την πραγματοποίηση όλων των διαδικασιών εγκατάστασης.
Όλα αυτά θα τα βρείτε στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.foof.gr

Για το Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας 

Ρόζα Βαλίνα                   Ρούφας Κοσμάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.