Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020


Στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, η Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., συνεχίζει την υποβολή ερωτήσεων και προτάσεων προς την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης και τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της.

Οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ανάμεσά τους η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών, Π. Πέρκα, αναδεικνύουν προβλήματα και τους τρόπους επίλυσής τους εν μέσω της κρίσης υγείας και τις ανάγκες που εμφανίζονται στην υγεία, εργασία, οικονομία και την κοινωνία.

Συγκεκριμένα, στο 10ο πακέτο ερωτήσεων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση του Covid-19 και των οικονομικών επιπτώσεών του, τονίζεται η αναγκαιότητα λήψης μέτρων κατά των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και κατά του πελατειακού κράτους στο Ε.Σ.Υ., η πρόκληση αδιεξόδου στη Δ.Ε.Η., η ενίσχυση της διδακτορικής έρευνας μέσω Ι.Κ.Υ., η ενίσχυση αγροτών και κτηνοτρόφων.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις που κατέθεσαν οι Βουλευτές (κάντε κλικ για ανάγνωση): 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.