Αγαπητές/οί Συνδημότισσες/τες ,

Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «LESS WASTE II»,ξεκινά πιλοτικά και σε περιορισμένη κλίμακα, την εφαρμογή προγράμματος Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) και εν συνεχεία κομποστοποίησης οικιακών βιοαποβλήτων (υπολείμματα τροφών) στην περιοχήπέριξ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου και συγκεκριμένα η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Α. Παπανδρέου – Θανάση Χατζή (Νότια Περιφεριακή) – Εθνικής Αμύνης, η οποίαέχει επιλεγεί μετά από την εξέταση κριτηρίων, ως η καταλληλότερη για την εφαρμογή ενός τέτοιου πιλοτικού προγράμματος.

Όσοι κάτοικοι της περιοχής -πέριξ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου-επιθυμούν να ενημερωθούν για την ανάπτυξη και εφαρμογή του προγράμματος καθώς και να παραλάβουν καδάκι οικιακής χρήσης να προσέρθουν στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου την 18 και 19 Ιουνίου 2020 και ώρα 10:00-15:00.

Η επιτυχία του προγράμματος εξαρτάται από όλους μας. Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σε μια πολύ δύσκολη εποχή, και να συνδράμετε στην προσπάθεια του δήμου μας για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων μας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg IPA CBC “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020”.

Καλή Επιτυχία,

Άνθιμος Μπιτάκης
Δήμαρχος Αμυνταίου