Πριν από καιρό διάβασα μια διαμαρτυρία στο μπλοκ σας σχετικά με τα αδέσποτα που έχουν κατακλύσει σημεία της πόλης..

Να πω την αλήθεια δεν ήθελα να πιστέψω ότι το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο και πως η συγκεκριμένη διαμαρτυρία του αναγνώστη σας ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός.

Πηγαίνοντας στην δουλειά μου η οποία τυγχάνει να είναι βραδινή κινούμενος επί της οδού Μακεδονομάχων ακριβώς στο Νέο Πάρκο συνάντησα 7 αδέσποτα σκυλιά στο πεζοδρόμιο τα οποία μόλις με είδαν άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος μου.

Το ένα μάλιστα χρώματος μαύρο μεγαλόσωμο άρχισε να γαυγίζει και να πλησιάζει απειλητικά εναντίον μου.

Αν δεν βγαίναν από απέναντι οι οδηγοί των ταξί να φωνάξουν είμαι σίγουρος πως θα μου είχε επιτεθεί .

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι ώστε να αποτανθώ για να βρεθεί λύση με αυτό το ζήτημα το οποίο από ότι μου είπαν και φίλοι μου δεν το συναντάμε μόνο στο Νέο Πάρκο αλλά και στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας εδώ και πολύ καιρό οπού έχει γίνει στέκι των αδέσποτων σκυλιών.

Γεμάτη η πλατεία από κόπρανα,και το πιο σημαντικό ότι σε διάφορα σημεία έχει τροφές πράγμα που δείχνει ότι κάποιοι -ες τα ταΐζουν σε ανύποπτο χρόνο.

Το θέαμα αυτό αποτελεί ντροπή και πολύ περισσότερο εξοργίζει σίγουρα πολύ κόσμο που ανυποψίαστοι στον περίπατο τους η στον δρόμο για την εργασία τους η για το σπίτι τους μπορεί να δεχθούν επίθεση από αυτά τα σκυλιά που σημειώνω είναι πολύ επιθετικά .
Παρακαλώ τους υπευθύνους να βρεθεί λύση πριν έχουμε κάποιο ατύχημα γιατί εκτός από τους μεγάλους υπάρχουν και μικρά παιδιά που δεν μπορούν να αντιδράσουν.



Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και περιμένω απαντήσεις.

Γεώργιος Χουστουλάκης  - δημότης Φλώρινας

Οι φωτογραφίες είναι από προσωπική μας επίσκεψη στον χώρο του Νέου Πάρκου σήμερα Κυριακή 10 Απριλίου 2016.