Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Με γραπτή αναφορά προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας και έντονη διαμαρτυρία σχετικά με την λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Φλώρινας δίνει στην δημοσιότητα πολίτης ύστερα από περιστατικό που είχε με την 5 ετών κόρη της.

Η διαμαρτυρόμενη Χριστιάνα Ζιώρδα επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής κλινικής τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 10/2 και όπως μας ανέφερε η εφημερεύουσα Παιδίατρος αφού καθυστέρησε να εμφανιστεί δεν έδωσε την κατάλληλη προσοχή προς το περιστατικό άλλα και καθυστερούσε σημαντικά την εξέταση της 5χρονης κόρης της θέτοντας σε κύνδυνο την υγεία της μικρής με θέματα που για την συγκεκριμένη στιγμή δεν ήταν της παρούσης και άκαιρα(περί ταμείου ασφάλισης και λοιπές διαδικασίες) διότι ως έκτακτο περιστατικό ήταν υποχρέωση της να εξετάσει την 5χρονη.

Ύστερα από πολλές ερωτήσεις προς την παιδίατρο και με την 5χρονη να έχει εντόνους πόνους η καταγγέλουσα αποχώρησε 
για να αναζητήσει ιδιώτη ιατρό για να εξετάσει την μικρή κόρη της και κατά την έξοδο της από τα εξωτερικά ιατρεία η παιδίατρος επέπληξε την καταγγέλουσα για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Όπως μας είπε στη τηλεφωνική επικοινωνία ευτυχώς που το περιστατικό ήταν μεν σημαντικό αλλά όχι να κινδυνεύσει η υγεία της 5χρονης.


Διαβάστε παρακάτω την γραπτή αναφορά της Χριστιάνας Ζιώρδα προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας:

1 σχόλια:

  1. Έχω την πληροφορία ότι ΔΕΝ λειτουργεί η παιδιατρική κλινική ως κλινική στο νοσοκομείο της Φλώρινας. Προφανώς η καταγγελία απευθύνεται σε συμβάν που έλαβε χώρα στα εξωτερικά ιατρεία που λειτουργούν και ως τμήμα επειγόντων περιστατικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.